Sinn- og Tankepekere

Klikk for stort bilde

Her er noen av mine egne dokumenter på nettet:

Tanker om FRYKT og Årsakene dertil!
Grunne tanker, Dype tanker … «kun» tanker.
—Tanker om FRYKT og Årsakene dertil!

 

 

 

 

Passordbeskyttet side!


En Cetaceaner forteller om livets opprinnelse…
Passordbeskyttet side!

 

 

Sensurert av www.ramtha.com - Krever dessverre passord
Sensurert av www.ramtha.com - Krever dessverre passord

 —Redeemer And Man To Help All – RAMTHA – Frelser Og Menneske Til Å Hjelpe Alle (FOMTÅHA?). Her forteller han om Yeshua ben Yussuff – eller på norsk: Jesus Josefsen. Jeg har selv oversatt den engelske teksten til norsk. Jeg har dessverre latt meg tvinge til å passordbeskytte siden etter påtrykk fra www.ramtha.com.
—Har også en større mengde lenker til NewAge sammenslutninger og alternativ medisin (alt gjennom denne lenken videre er på engelsk).

 

 

Alternativt Nettverk Nytt
Om du følger denne lenken videre, kommer du inn til Alternativt Nettverks hjemmeside, hvor de fleste artiklene er på engelsk, selv om menyene er på norsk.

 

 

Rosenkors-Ordenen A.M.O.R.C®
Dette er ikke et bilde av noe torturinstrument, slik det de kristne tilber; derimot er opprinnelsen til Rosenkorset en kube med seks flater som er brettet ut. Den lille kuben består av 4x4x4=64 små kuber. Disse representerer den fulle og hele sannhet. Her er 37 kuber synlige og 27 usynlige. De usynlige representerer de sidene ved deg selv som kalles den okkulte sannheten. Veien til det ukjente begynner med en orientering på det synlige.

 

 


Oversatt meditasjon fra boken.

 

 


En Introduksjon til boken.

 

Sunne samlivskonstellasjoner kontra KrF

 

Nazisme — Hva er mon det?
En grunnleggende forklaring på hvordan fenomenet uvitenhet og frykt fører til en kultur som vår.
(Jeg har dessverre latt meg tvinge av min norske IP til å passordbeskytte siden på grunn av de rasistiske illustrasjonene og hakekorsene)

 

Hva er Islam?

Eksterne pekere:

Utenfor nettstedet mitt:

World Crisis Radio
–USAs svar på den norske avisa Klassekampen
Denne radiokanalen – som du også kan både høre live og laste ned tidligere program av, via Internet – er ett av USAs talerør for venstresiden. USA har jo – som kjent – bare to politiske parti: Republikanerne, som er en blanding mellom det norske Nasjonal Samling og Fremskrittspartiet, mens Demokratene ligger på grensen mellom Norges Høyre og Kristelig Folkeparti. Dette betyr at den halvparten av befolkningen som vi i Norge kaller venstresiden, mangler stemmerett i USA. Derfor blir også talerørne deres desto mer krasse i uttalelsene sine, og med – i det minste for meg tilsynelatende – vel konspiratoriske fabuleringer av og til. Men programlederen er svært grunding i sine uttalelser, og gir et inntrykk av å vite hva han babler om. Morsomt og underholdende å lytte til, er det i det minste!

Dette er informasjonen som Republikanernes CNN og alle som disse legger an tonen for – deriblant NRK – ikke ønsker at hvermannsen skal få vite noe om. Men takket være Internet, får vi dem altså her.

 


Besøk en god venn av meg, Inge Ås og hennes Helhetsverksted.

 

 

Gaia
Navnet på sjelen som inkarnerer planeten vår, er Fru Gaia. Ingen kan inkarnere i noen kropp her, uten Hennes uttrykte tillatelse (alt her er på engelsk, selv om Gaia-stiftelsen hadde sitt utspring i Danmark).

 

Hidden Truth, Forbidden Knowledge with Steven Greer:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BearCY's GayMaze --- Password Protected Link! BearCYs Adresseside BearCYs Homse-Labyrint --- Passordbeskyttet Peker!
BearCY's HomoSite English Speaking BearCYs HomseNettsted

BearCY's HomoSite: Mix of Pantheïstic Enlightenment with Gay Pornography.

OnLiner!