From:
Sent: 13. mars 2001 13:29
To: Bear Cattlisle YAWNERSON [mailto:bfj@bearcy.com]
Subject: Puleskolen

Hei.

Jeg har lest noen av dine sider på nettet, og interesserer meg svært for det du skriver om puling av menn med menn.  Jeg har litt erfaring i dette, men ikke så mye.  Jeg trenger veiledning for å komme videre med det, slik at både jeg og partneren får en nytelse av det.

Er det tilfelle at du tar imot "elever" for opplæring?  Ville gjerne høre nærmere om det.

Takk på forhånd for mail.

Hilsen

BearCYs Puleskole – Veiledning for deg som misliker smerter

Ja, det er det tilfelle at jeg gjør!

—Har du ikke ennå fylt 16 år, kan vi sikkert finne på noe annet å gjøre sammen, som er lovlig og mer interessant for deg. Hvis du ikke helt forstår hvorfor, kan du lese videre her.

—Har du fylt 16 år, men ikke ennå passert 18 års alder og derfor er å regne som umyndig i følge norsk lovgivning, les i stedet videre her.

—Er du noe sent utviklet kroppslig sett, og jeg derfor vil kunne være i tvil om alderen din, vil jeg be deg vise meg legitimasjon på at du har passert 18 års alder. Kan du gjøre dét, er det bare å fortsette å lese:

Jeg stiller riktignok noen grunnleggende betingelser: Jeg må tenne seksuelt på deg/dere for å klare å stille opp (jeg har nemlig også et ego jeg må forholde meg til :o). Du må derfor være glatt i ansiktet (kviser er imidlertid ingen hindring) og ha såkalt babyface, være tynn eller slank, ha svært lite kroppshår (gjerne glattbarbert eller være interessert i at jeg hjelper deg med det) og være interessert i å lære (være samarbeidsvillig i forhold til Puleskolen J). Jeg klarer dessuten ikke å fungere med kondom, da pulemåten Puleskolen handler om gjør at kondomen vil påføre oss skader i kroppen, så lider du av paranoia, og/eller har hårete, kraftig, rynket eller fet kropp, vil jeg velge å begrense meg til kun å svare på spørsmål og veilede med ord og kroppsspråk (ikke delta). Er dere to og partneren din ei jente, kan du kanskje berolige henne med at jeg er steril; da jeg har ett X-kromosom for mye; XXY-kromosomfeil, og derfor i tillegg «lider» av en altfor høy IQ (les det rosa partiet i farvekladeisen under J). Jeg sørger for å ha en svært god helse, og har aldri tillatt meg å la meg smitte av noen kjønnssykdom i hele mitt liv. (Går du ut fra som en selvfølge at jeg lyver når jeg sier dette, kan du også lese her; da det jo faktisk er mulig å kontrollere mine påstander med mitt samarbeide; noe du da selvfølgelig får. J)

Puleskolen består av artikkelen på Internet, et samtalemøte hjemme hos meg hvor vi finner ut av hvordan vi skal praktisere de påfølgende puleseansene; dersom vi finner dette interessant. Det er viktig at du i løpet av kurset ikke velger å bruke opp energien din på å la deg irritere over at jeg kanskje forklarer mer enn hva du måtte føle behov for å få forklaring på J, samt at du sørger for å stille nok spørsmål til at du føler at du forstår hva du gjør, samt hvorfor, og at du etterhvert tillater deg å skaffe deg en trygg følelse av at du klarer deg fint uten meg. Siden kurset har en svært individuell karakter, varer det akkurat så lenge  som du eller dere måtte finne det for godt.

En god lærers høyeste ønske, er jo alltid å gjøre seg selv overflødig. Og jeg ønsker å la meg oppfatte som dét. Selv om vi sikkert kan fortsette å være – i det minste platoniske – venner i ettertid; om du ikke føler behov for at vi oppretter et kjæresteforhold. J.

Jeg tar meg i utgangspunktet ikke betalt for opplæringen; fordi jeg anser den som en del av kunnskapen som i grunnen tilhører alle. Jeg ønsker derfor at du skal tillate deg å lære den bort videre, til alle som måtte finne det for godt å ønske det; og som du kunne tenke deg å lære det videre til. Jeg er med andre ord idealist J. Ønsker du imidlertid av monogame grunner å skape en illusjon av «avstand» gjennom å gi meg en symbolsk sum penger, kan jeg ikke begå det overgrep det er å nekte deg dette J.

Årsaken til at denne kunnskapen etterhvert er «glemt» i løpet av de siste ti tusen år, er blant annet heksejakten og inkvisisjonen utført av de patriarkalske (kvinneundertrykkende) religioner som medfører idoltilbedelse, ateïsme og apati. Min kunnskap kommer fra tiden før disse religioner; fra panteïsmen, da Gud var den åndelige summen av alt og alle; i alles øyne. Da var vi fortsatt skapt i Guds billede; og med alle Hennes egenskaper i behold J. Dengang da død og frykt med medfølgende sykdom fortsatt var et ukjent og derfor også et uforståelig fenomen.

Selv oppfatter jeg meg som evig; derfor alle de levende minnene. Min aller største lærer og rollemodell for tiden er Jesus fra bibelen. Men jeg leser ikke bibelen, som er hans ord forvrengt og tolket av andre; som ikke følte seg modne nok til å resonnere like langt som han gjør (kanskje hadde de latt seg oppdra av slitne foreldre med såpass mye juling at de lot seg skremme fra å «tenke for mye»?). Jeg velger derfor i stedet å lese noe av det han forteller og prediker med sine egne ord, gjennom boken A Course In Miracles, som også er oversatt til dansk, og er å finne i bokhandelen under tittelen Et Kursus I Mirakler.

Jesus er panteist; ingen tankediktator som lar seg styre av uimotsagte dogmer (han kom jo for nettopp å oppheve «loven» J), derfor kan jeg bruke ham som én av mine mange rollemodeller i den lange modningsprosess det er å frelse meg selv.

Hva du ønsker å gjøre med livet ditt, tilhører din hellige frie vilje kun, og er derfor ditt privilegium og din rett. Og behøver ikke å ha noen ting med meg eller min spesielle tro eller meninger å gjøre J.

Jeg kan derfor love deg at jeg ikke vil nedlesse deg med – for deg fullstendig uinteressante – «menighetsbrev» om meg og mitt livssyn i all evighet etter at du har lært deg å pule ved min hjelp J.

Du finner adressen og telefonnumrene mine her, og trenger du veiledning for å finne frem til meg, er det tilgjengelig her. Ring meg når som helst på døgnet for å avtale tidspunkt for samtalemøte, bortsett fra mellom klokken 0800 og 1100, hvor jeg for tiden er opptatt på tirs-, ons- og torsdager. Du finner pekere til bilder av meg og all annen informasjon som kan være relevant her.

Klem fra BearCY.

Hoved-e-postadressen min er: bfj@bearcy.com. —Får du ikke svar, kan du i stedet forsøke: bearcy@yahoo.com. Du finner Hjemmeadressen, Tlfnr og Tilgjengelighetskalenderen min her. BearCY's HomseNettsted. Av alle følelser jeg gir til hvem helst, får jeg automatisk tifold igjen av eksakt den samme følelsen, fra alt og alle andre som forholder seg til meg på sin måte igjen; uansett hvilken følelse jeg i utgangspunktet gir. Så hva fáan er da vitsen ved å gi annet enn betingelsesløs kjærlighet; i form av ærbødig respekt og oppriktig fortrolighet, med klare og trygge grenser; i form av alle lover og regler som gjelder? —Dét er hva jeg vil ha, fra alle som forholder seg til meg. Og noe annet enn dette gidder jeg ikke å forholde meg til fra noen! Men jeg innser imidlertid at jeg må ta initiativet selv, ved måten jeg oppfører meg mot deg på og gjennom den generelle innstillingen min til alle! —Takk for at du er til; også for meg! Og takk for at jeg får være til; også for deg! :o) Bear Cattlisle YAWNERSON; Bear Cattlisle YAWNERSON.

BearCYs Puleskole – Veiledning for deg som misliker smerter

The Fuck-school (You'll need a user name and password to enter)
BearCY's GayMaze (You'll need a user name and password to enter)
  Puleskolen (Du trenger brukernavn og passord for å komme inn)
BearCYs Homse-Labyrint (Du trenger brukernavn og passord for å komme inn)
BearCY's Availability Page   BearCYs Tilgjengelighetsside
The Fuck-school
BearCY's HomoSite

 

  Puleskolen
BearCYs HomseNettsted

 

BearCY's HomoSite: Mix of Pantheïstic Enlightenment with Gay Pornography.

OnLiner!