Seksårs jubileumspresang-idé til all Verdens
mobiltelefonister fra BearCY

BearCY's HomoSite Klikk for stort bilde!
BearCY's Adresseside

Etter at jeg gikk av med uførepensjon, oppdaterte jeg mobiltelefonen min til en Nokia 3330. Jeg har oppdaget at i Nokia mobiltelefoner, finnes muligheten til å lage profiler. Og hvis du navngir profilen din etter telefonnummeret ditt hjemme – eller et annet sted hvor du har en telefonsvarer stående som tar imot beskjeder – vil dette nummeret alltid synes når telefonen er påslått; selv når tastelåsen er på. Finneren av telefonen din vil da umiddelbart vite hvilket nummer vedkommende skal ringe for å kunne komme i kontakt med deg, for å gi deg den tilbake! Da slipper du å tenke på å kjøpe ny telefon, eller ergre deg over alle numrene du har mistet it telefonboken i SIM-kortet. ;o)

En ekstrahjelp, kan være å legge visittkortet ditt inne under batteridekselet. Der kan du ha all informasjon om deg selv, som kan være nyttig for den som finner telefonen når vedkommende ønsker å få kontakt med deg, for å levere den tilbake.

—De aller fleste som finner mobiltelefoner er ærlige mennesker; rett og slett fordi de skjønner meningen med livet, og hvilke handlinger som skaper gode følelser! :o)

Kun noen få enkeltindivid er uærlige; kanskje har de hatt en ubehagelig barndom; eller hva som helst. Men ikke la noen få styre troen din over i å la troen din flytte fjell i selvdestruktiv retning! Like tiltrekker like, så du suger bare til deg opplevelser du lar den naïve sjelen din tro at du ønsker deg!

Jeg fikk akkurat en RingKontant Bosch mobiltelefon av foreldrene mine. Siden de vet hvor lite jeg bryr meg om datoer, så fikk jeg den lørdag, den 11. desember 1999, i stedet for på julaften. Og dét var jo hyggelig.

Jeg oppfatter meg selv som ikke så lite intelligent for tiden; jeg fikk nemlig innlevert en Alcatel mobiltelefon her en fredag kveld på Holmenkolbanen (jeg er togfører på linje 1 Frognerseteren), av en eldre mann, som sa han hadde funnet den påslått. Og derfor så slo han den for sikkerhets skyld av før han ga den videre til meg. Jeg ble jo naturligvis temmelig oppgitt over en slik overivrig hjelpsomhet; da kunne jo ikke eieren ringe den og finne ut hvor den befant seg hen, og ville således gå rundt i bekymring over at den kanskje var stjålet inntil hittegodskontoret åpnet på mandagen. Og da jeg slo på telefonen igjen, fikk jeg en melding i trynet som sa: «ALLTID DEILIG Å SE DEG IGJEN, KJÆRE!», før jeg fikk beskjed om å taste inn en pin-kode.

Så det første jeg gjorde da jeg fikk mobiltelefonen av «de gamle», var å gå inn og redigere «velkomsthilsenen» min, fra «VELKOMMEN» til:

RING EIEREN MIN:
+47- 22591259 ! 
+47- 22591259 ! 

(RING EIEREN MIN:+47- 22591259 ! +47- 22591259 !)
0<        1     ><  2         3 ><      4      > 
12345678901234567890123456789012345678901234567

Forklaring:

RING EIEREN MIN:
[hjemmetelefonnummeret mitt] eller
[kontortelefonnummeret mitt] eller
[telefonnummeret til en samarbeidsvillig venn] × 2

Hvor én linje dukker frem av gangen med to sekunders intervall. —For da vil det jo være langt enklere for en eventuell hjelpsom finner å levere den tilbake! Jeg har gjort det samme med Motorola-mobiltelefonen til foreldrene mine; men der med deres hjemmetelefonnummer, vel å merke.

Jeg tenkte jeg skulle gi idéen til mobiltelefonleverandørene, slik at de kan legge den inn i brukerveiledningene til de nye telefonene sine!

—Tror du de blir glade for idéen?

Mobiltelefonmerkene som ikke er kompatible med denne idéen, fordi de spør om PIN-koden før de vil gi deg Velkomsthilsenen sin, er:

Ericsson
Nokia

Har du flere navn å legge til denne listen, vær snill å gi meg beskjed!

Hovedepostadressen min er: bearcy@bearcy.com —Om du ikke får svar på flere dager, kan posttjeneren min være ute av drift. Da kan du forsøke å sende en kopi til: bearcy@frisurf.no; Men send kun kopi dit, for når bearcy.com virker, bryr jeg meg ikke om å sjekke Yahoo… BearCY's HomoSitehttps://www.bearcy.no/ eller på norsk: https://www.bearcy.no/norsk.html —Av alt jeg gir til verden, får jeg tifold igjen; uansett hva jeg gir. Så hva fáan er da vitsen ved å gi annet enn betingelsesløs kjærlighet med klare og trygge grenser som hvem som helst kan forstå og forholde seg til? —Det er dét jeg vil ha, fra alt og alle som forholder seg til meg. Og noe annet enn dette gidder jeg ikke velge å forholde meg til fra noen. Men jeg innser imidlertid at jeg må ta initiativet selv, ved måten jeg opptrer på, og gjennom den generelle innstillingen min til alt og alle! —Takk for at du er til; også for meg! Bear Cattlisle YAWNERSON; Bear Cattlisle YAWNERSON

BearCY's GayMaze --- Password Protected Link! BearCYs Adresseside BearCYs Homse-Labyrint --- Passordbeskyttet Peker!
BearCY's HomoSite English Speaking BearCYs HomseNettsted

BearCY's HomoSite: Mix of Pantheïstic Enlightenment with Gay Pornography.

OnLiner!