Meditasjonsside

Klikk for å se stort bilde
BearCYs Adresseside

Slapp av. Still deg inn på ditt eget Høyere Selv og ditt eget åndedrag. Hør på pusten din når den flyter inn og ut av kroppen. Slapp av. Ikke styr den. La den gå helt av seg selv. Vi kommer nå til å ta deg til ditt eget, indre, hellige sted. Jeg vil at du skal se deg selv gående mot en pyramide, en som er stor nok for deg å gå inn i, der du kan sitte behagelig. Dette er din egen pyramide, den er bare for deg. Når du nærmer deg, ser du steinene den er bygget av. De ligger perfekt oppå hverandre, den éne etter den andre, og skaper en perfekt geometri. Og over inngangen, som er stor nok til at du kan gå inn, kan du kanskje se en inskripsjon som du kan lese om du vil — du kan visualisere hva du vil. Dette er ditt eget indre hellige sted.

Visualisere = Evnen å kunne konsentrere seg om å se noe for seg så tydelig i fantasien at man tror på at det er der. Denne evnen er tillært, og tar ikke lang tid å lære. Har du tilgang til barn, kan du lære av dem. Barn er blant de største mestere i visualisering.

Nå går du inn, og i midten av pyramiden ser du et vakkert gulv, en vakker stol eller noe du synes er behagelig å sitte på når du mediterer. Inne i pyramiden er det veldig stille. Ingen ytre vibrasjoner kan nå inn i pyramiden. Du er fullstendig beskyttet fra alle ytre lyder og vibrasjoner fra den tredimensjonale virkeligheten og alle dens manifestasjoner. Et behagelig lys skinner på deg ovenfra. Tillat deg selv å bare være. Dette er din hellige plass. Her kan du finne mer stillhet og mer fred. De éneste energiene som finnes i denne pyramiden, er dine egne. Så gjennom konsentrasjon og fokusering kan du få alle andre vibrasjoner i stillhet, bortsett fra ditt eget åndedrag og ditt Høyere Selv.

I meditasjonen kan du begynne å kjenne nærværet, eller se lyset fra ditt Høyere Selv, for det tredje øyet ditt blir nå åpnet, og lyset flyter nå igjennom. Nå kan du, hvis du er tilstrekkelig stille og finstemt, høre lysets energi, sfærenes musikk. Du kan høre en høy, ringende lyd eller hvilke toner som helst. Slik lyder ditt Høyere Selv, eller Gud. Slik lyder det når atomer og molekyler og planeter og galakser beveger seg. Om du vil høre denne musikken, kan du dekke til ørene dine en liten stund. Det er en liten bruskflik på øret som man kan trykke på og stenge av for den ytre lyden. Nå vet du hva man bruker denne fliken til. (Du kan også bruke ørepropper.)

Du opplever nå stillheten og nærværet av ditt Høyere Selv — sittende i ditt pyramideformede hellige sted. Og nå vil jeg be deg om å påkalle lyskroppen din. Vi vil hjelpe deg å den ned og bringe deg opp slik at dere møtes. Om du føler at du blir ukonsentrert i meditasjonen, så konsentrer deg bare om pusten din.

Det positive som skjer under denne meditasjonen, hender uansett om du kan visualisere det eller bare føle det. Noen av dere er gode til å visualisere. Noen er gode til å høre. Noen er gode til å føle. Det finnes altså en måte å kjenne, høre eller se Gud på, alt etter individuelle evner og behov. Forestill deg nå lyskroppen din, formet som en pyramide av lys, og med samme format som den pyramiden du nå sitter i. Den senker seg sakte og begynner nå å legge seg over toppen av steinpyramiden. La den få senke seg ned i et behagelig tempo, inntil den omgir deg fullstendig. Om du synes det er vanskelig å visualisere dette — kanskje er det lettere for deg å føle enn å visualisere — så er det ikke noe galt i dét. Bare pust, mediter og føl. Tenk deg følelsen av dette. Kjenn aktiveringen av lyskroppen som omgir deg. Hele deg er inne i den. Du er beskyttet i dette rommet.

Lyskroppen din omgir deg nå helt og holdent. Noen av dere vil oppleve dette som helt fantastisk, mens andre ikke er helt bevisste på det som skjer. Vær imidlertid trygg på at det skjer, uansett hvordan du oppfatter opplevelsen. Slipp taket i fordømmelsen og forsøk ganske enkelt å være. Lyskroppen kommer til deg. Den legger seg over deg. Den smelter sammen med deg og aktiviserer transformasjonen.

Vi skal nå ta oss en liten tur med merkabahfarkosten vår, ved hjelp av forestillingsevnen vår og den eteriske kroppen. Du trenger bare å slappe av og å puste rolig. Nå drar vi på ferie. Du forflyttes mens du mediterer, og hvis du vil ha en sterkere opplevelse av lyskroppen din, kan du bare be om det og vi ordner det. Vi beveger oss mellom dimensjonene. Du kan føle at du sitter her, mens du samtidig er ute og reiser.

Merkabahfarkost = Lyskroppen din. Energikroppen din består av mange forskjellige kropper, blant annet den fysiske kroppen. Når vi reiser «utenfor kroppen», er det avsted fra den fysiske delen av energikroppen vår vi mener. Når vi er våkne, har de fleste av oss en tendens til å glemme at kroppen vår er mer enn bare den fysiske kroppen. Merkabahfarkost er hva du kan kalle de delene av energikroppen som du fortsatt kan styre ved hjelp av tankens kraft; selv om du har valgt å glemme at kroppen din er et hele, som også kan styres ved hjelp av tankens kraft. Oppstigningen, eller ascensjon, er det som skjer når det igjen går opp for deg at den fysiske delen av energikroppen din ikke er noen atskilt del av auraen din; men i stedet at den bare er den tredimensjonale delen av den nidimensjonale energikroppen din.

Du kan kjenne hvordan farten minsker. Du går inn for landing, for å si det slik. Det er som om du har fløyet gjennom luften og har landet. Og fremfor deg i pyramiden, har du døråpningen. Du ser deg selv reise deg opp og gå mot døråpningen. Du går ut gjennom den, og oppdager at du er på en vakker øy, en vakker Sydhavsøy. Dette er et ferieparadis bare for deg. Du har din egen øy. Den er en liten, men vakker øy, bare for deg. Det kjennes helt nydelig. Luften har en perfekt temperatur. Lyset er vakkert. Havet er vidunderlig blått. Himmelen er skyfri og har alle graderinger av blått, fra det lyseste lyse, rundt solen, til det mørkeste knallblå ved horisontene.

Vi skal være litt på denne vakre øya. Den er en helbredende og balanserende øy som du kan reise til når som helst du føler at du trenger det.

Når du går ut av pyramiden og ned mot stranden, så oppdager du at denne øya har et spesielt særpreg som skiller den fra alt annet du tidligere har opplevd. Stranden rundt øya består av runde, tromlede krystaller. Når du går ned til stranden, kan du se alle disse vakre, mykkantede, klare, blankpolerte krystallene. Du kan kjenne dem med de nakne føttene dine når du går på stranden og når du lar føttene dine overskylles av det klare vannet. Gå ut i vannet om du vil, og la føttene dine få oppleve det varme, deilige vannet. Du kan vasse i krystaller. Du kjenner virkelig dette. Etterhvert blir du mer og mer nyskjerrig på hvor du egentlig er, og du bestemmer deg for å utforske litt mer. Du får lyst til å gå rundt hele øya og følge stranden.

Når du begynner å gå, merker du hvordan steinene forandrer farve. Det er plutselig en vakker strand med sorte obsidianer. Du går på dem og kjenner dem under føttene. Du kan sitte på dem, du kan vasse i dem, du kan ta dem opp og kjenne på dem. Du kan legge deg på dem med føttene i vannet. Du kan gjøre hva som helst med steinene, alt som kjennes bra for deg og som forsterker opplevelsen din av dem. Når du får kontakt med obsediansteinene og deres energi, så åpnes og renses ditt første chakra; Rotchakraet. Det gir en følelse av trygghet og av å ha en trygg forankring til den fysiske virkeligheten. Det gir en trygg følelse av å være jordet og ha forbindelse med Jorden og de sorte steinenes energi.

Sort = jeg bruker sort i stedet for svart, fordi sort beskriver en vidunderlig farve mens svart beskriver en motbydelig tilstand. (Det er som å blande sammen for eksempel medfølelse med medlidenhet, eller bakdel med ulempe, og så videre; svært mange i vårt samfunn gjør det; og det medfører også store følelsesmessige problemer når man ikke vet hva man egentlig sier når man ber til for eksempel Gud («Summen av alt og alle», eller «androïden Jahvé»?). For man får alt man ber om uansett om man er klar over hva det betyr eller ei.)

Etter å ha opplevd dette en stund, vekkes igjen nysgjerrigheten, og du fortsetter vandringen din langs stranden. Du kommer til en del av stranden som har mørkerøde steiner. De er vakre, tromlede granater. Du nyter å se bølgene i vannet som skvulper og leker med steinene, og du nyter å føle dem under føttene dine. De har en vakker farve og du føler deg tiltrukket av dem. Du vil kanskje sitte på denne stranden, eller ligge på steinene, eller stå og føle på energien. Når du gjør det, kjenner du at ditt andre chakra; Harachakraet er avslappet og åpent, noe som skaper en vidunderlig frigjørende følelse. Energien får arbeide i deg, og kroppen din tar opp energien. Det foregår en helbredelse. Enhver opplagret spenning frigjøres i denne delen av kroppen.

Igjen blir du nysgjerrig, og fortsetter videre til den neste delen av stranden. Du oppdager at det er en vakker strand, av lyse gullfarvede citrinsteiner. De er gylne i farven. Når du tar inn og opplever denne stranden, åpnes ditt tredje chakra; Solar Plexuschakra. Du kjenner nå at kraftsenteret ditt er helt avslappet. Du kjenner denne nydelige helbredende energien trenge inn og reise seg opp gjennom kroppen din. Du føler også at denne energien får de lavere chakraene dine i en perfekt samklang og balanse. All spenning frigjøres.

Vi går videre til neste strand. Der finner vi vakre, blankpolerte steiner av rosenkvarts, i en rosa tone. Det er en fantastisk skjønn og klar rosenkvarts, klarere enn du noen gang har sett. Når du berører denne delen av stranden med de nakne føttene dine, vil du kjenne hvordan Hjertechakraet ditt åpner seg. Du kjenner at hjertet ditt utvider seg og at det strømmer ut en dyp følelse av kjærlighet. Den strømmer ut i hele kroppen. Det flyter kjærlighet fra hjertet ditt og gjennom de lavere chakraene dine, ned og inn is teinene og videre nedover inn i Jorden. All spenning er borte fra Hjertechakraet. Det er en enorm utvidelse som finner sted, sammen med en dyp etterfølgende avslapning. Det er en følelse av kjærlighet og omsorg, av betingelsesløs aksept og tillit. Du kjenner at du kan slappe fullstendig av i denne tilliten og kjærligheten. Du slipper all frykt og uro. Du vet nå at du er Ett med Alt og at du blir betingelsesløst elsket og tatt vare på.

Når du går videre kjenner du at du føler deg veldig fri og avspent. Det er nesten om om du flyter frem til neste strand, som består av vakre blå steiner. Det er lapis lazuli-steiner. Farven er dyp og intens. Når du opplever energien i denne stranden, kjenner du hvordan Halschakraet ditt åpner seg. Du kjenner at alle spenninger i halsen frigjøres og slippes. Du føler deg i en harmonisk samklang med hjertet og alle de andre chakraene. Du kjenner at forbindelsen mellom Hjertechakra og halschakra forløser din ubegrensede evne til å uttrykke deg fritt, rett fra hjertet. Og du kan føle at den blå lysenergien fra disse steinene omslutter halsen din og gir deg en svært avslappende og frigjørende opplevelse.

Du går nå videre til neste strand. Den består av nydelige ametyststeiner. Farven skifter mellom dyp fiolett og lilla. Denne stranden kjennes spesielt vakker for deg og du bestemmer deg for å sette deg ned og kjenne vannet skylle over føttene. Du kjenner da at det tredje øyet ditt åpner seg og aktiveres i Pinealchakra. Det kan hende at du kan se lyset inni deg. Du kan føle at dette vakre, pulserende lyset kommer til deg i bølger. Akkurat som bølgene i det fiolette havet skyller over føttene dine, så kan du kjenne bølger av lys strømme gjennom kroppen din. Det sjette chakraet, ditt tredje øye, er renset. Det er åpent og forbundet med hjertet og halschakraet i en perfekt samklang og harmoni.

Når du går videre langs stranden, oppdager du at du har gått rundt hele øya, og har kommet tilbake til de klare kvartskrystallene. Opplevelsene av denne stranden blir nå mye sterkere og åpner opp Kronechakraet ditt. Når du står eller sitter på krystallene, føler du deg helt og fullstendig i samklang med lysenergien som nå strømmer gjennom toppen av hodet og gjennom alle chakraene. Du får en følelse av total balanse, harmoni og avslapning. Det finnes nå ingen spenninger igjen i chakraene dine, eller i følelseskroppen. Du bare puster og føler denne balansen, harmonien og friskheten.

Rett nå oppmerksomheten mot fotsporene i sanden. Følg disse tilbake til pyramidefarkosten din. Husk at du kan gjøre denne reisen når som helst du måtte ønske det, og spesielt når du føler behov for følelsesmessig balanse eller helbredelse. Når du føler behov for en ferie, så er dette stedet alltid reservert for deg.

Når vi nå forlater denne øya, så vit at du kan komme tilbake når som helst. Du kan komme tilbake og utforske, og tilbringe så mye tid du vil på en hvilken som helst av de ulike strendene. For nå er det på tide å gå inn i pyramiden igjen. Sett deg behagelig tilrette og kjenn hvordan døren lukkes. Igjen er du omgitt av det skinnende, klare lyset. La lyspyramiden få senke seg ned rundt deg. Når lyspyramiden smelter fullstendig sammen med steinpyramiden din, er du klar til å vende tilbake. Pust rolig, og du vil igjen bli transportert.

Jeg sier deg det, min kjære, at dette er din kjærlighetsøy. Du kan gå inn i det hellige rommet i lyspyramiden og reise til dette vidunderlige stedet, denne kjærlighetsøya, når som helst. Balansen du oppnår på denne måten er ytterst velgjørende for følelseskroppen. Du kommer i samklang med ditt Høyere Selv.

Nå begynner pyramiden din å komme ned på Jorden igjen. Du kommer igjen inn i din fysiske kropp, men beholder den deilige følelsen av å være avspent, åpen, i balanse og harmoni. Du har gitt kroppen denne opplevelsen i gave, på reisen din mot oppstigningen. Om du ønsker det kan du forbli i meditasjon mens pyramiden din løfter seg over deg og vender tilbake til der den kom fra.

Det er en fordel om du leser dette dokumentet noen ganger, slik at du blir kjent med innholdet. Deretter er det fint om du kan lese det inn på en kassett, sakte og rolig, og bruker båndet som din personlige meditasjonskassett. Om du ønsker det, kan du også spille meditasjonsmusikk i bakgrunnen (NewAge?), mens du leser. Ta deg god tid, og lag opphold mellom avsnittene. Du kan også omformulere setningsbygningen i dokumentet, dersom du synes det er nødvendig. Det er viktig at du ikke bruker opp energien din på å irritere deg over noe, mens du mediterer. Du må for all del huske å hoppe over de innrykkede avsnittene med de teite ordforklaringene (!;o).

Jeg har skrevet dette noe om fra boken «Krystalltrappen — En Guide til Oppstigningen av Eric Klein. Kanaliserte budskap fra Sananda (Jesus), Ashtar, Erkeengelen Mikael og Saint Germain».

«Enkli assa, så æ jæ prinnsippielt kånntra å uttilisere immporterte gloser, nårr'e konntempårært ekksisterer addekvate synnonymer i det nåsjke vokkabular
— snakk norsk!» —BearCY 1983.

(«Egentlig altså, så er jeg prinsipielt kontra å utilisere importerte gloser, når det kontemporært eksisterer adekvate synonymer i det norske vokabular – snakk norsk!» – Som på norsk ville uttrykkes slik: «Av grunnregel er jeg imot å benytte meg av innførte ord og uttrykk, når det samtidig finnes passende ord som betyr det samme i det norske ordforråd».)

Boken er oversatt fra engelsk til norsk av Janne (forhenværende) STOKKAN. Jeg har tillatt meg å skrive om det av teksten som gjorde at jeg personlig fikk problem med å leve meg inn i og ta til meg teksten; da jeg på grunn av en oppvekst med en pappa som rettet på alle feil jeg sa, og derfor altfor lett lar meg irritere over hva jeg tolker om til ueffent språk, og misliker å bruke opp energien min på å irritere meg over trykkfeil, engelsk setningsbygning og «fornorskede» engelske uttrykk («fremmedord»?) når jeg leser norsk. Det er tydelig å se at anglifisering av norsken var på mote i de dager da boken ble oversatt. Boken er imidlertid verd å lese. Og dersom du – som jeg – er vant til å lese engelske bøker, og har en engelsk-norsk ordbok tilgjengelig, vil du ikke ha særlig problemer med å leve deg inn i innholdet.

©1992 The Crystal Stair — A Guide to the Ascension by Eric Klein. United States: ISBN 1-880666-06-5
©1996 Krystalltrappen — En Guide til Oppstigningen av Eric Klein. Norge: ISBN 91-88778-03-7
Oughten House Publications Europe AB, Box 9099, S-126 09 Hägersten, Sverige.

BearCY's GayMaze --- Password Protected Link! BearCYs Adresseside BearCYs Homse-Labyrint --- Passordbeskyttet Peker!
BearCY's HomoSite Fortsett videre til Det Ærlige i Helbredelse. BearCYs HomseNettsted

BearCY's HomoSite: Mix of Pantheïstic Enlightenment with Gay Pornography.

OnLiner!