Diverse Pekere

Klikk for å se stort bilde

SVs Pekere
AS Oslo Sporveier

Åpent brev til Canal+

Treårs-jubileumspresang Idé til all Verdens mobiltelefonister fra BearCY

Stjerneskipet Enterprise fra såpe-serien StarTrek

StarTrek ble satt i gang i NBC som et eksperiment av Gene Roddenberry på midten av 60-tallet og produseres nå av Paramount. I StarTrek The Next Generation (ST:TNG), kostet hver enkelt episode flere millioner US-dollars å produsere. StarTrek Deep Space Nine (ST:DS9), som er oppfølgeren til ST:TNG kan du se i Dolby Surround, onsdager kl 18 med reprise påfølgende onsdag kl 08 på TV1000. Jeg har vært hektet på StarTrek siden jeg så de første episodene på BBC i England da jeg var liten, og har alle kinofilmene på laser. Jeg var også så heldig å få låne vekk den éne HiFiVHS-spilleren min til en kamerat med parabol, og har derfor 10 E-240-kassetter med ST:TNG i Dolby Surround, tatt opp fra Sky One. ST:TNG går nå i Dolby Surround på Nicam-kanalen TV-Norge, en gang mellom kl 15 og 17 på søndager. Dessverre har en del av de norske TV-oppsettere ikke særlig sans for de enorme lydkulissene som gjør disse seriene så dyre å produsere, derfor går nå ST:DS9 på monokanalen TV3, søndager kl 18 med reprise torsdager kl 2340, noe jeg bare ser på som latterlig og bortkastet. StarTrek Voyager (ST:V), oppføgeren til ST:DS9 har ennå ikke kommet hit til Skandinavia, og jeg har ikke sett noen av episodene ennå, og tror jeg derfor har noe å se frem til...

Babylon 5, som går i Dolby Surround på Nicam-kanalen TV2 (som produseres i Bergen), sendes ca annen hver søndag (når de ikke har en eller annen (for meg svært uinteressant) dame-håndballkamp å prioritere i stedet; "heil konkurransen!"), går et sted i tiden mellom kl 15 og 17, og er WarnerBrother's svar på Paramount's ST:DS9.

De offisielle hjemmesidene til TV-seriene (alt her er på engelsk). Disse sidene har også en del bilder fra og i forbindelse med seriene som du kan laste ned.

Disse seriene går under fellesbenevnelsen: «Soap in Space»; eller «såpeopera i verdensrommet».

StarTrek VOYAGER
StarTrek Voyager serie 5:s 26 nya episoder sendas nu på SVT2,
alla ordinära (inte sportsfanatiker-) söndagar kl 19:15
1:a episod sendes söndagen den 12:te augusti i 2001.
Sveriges Television

http://www.backstreetboys.com/
En av sangene deres; vær tålmodig…

BearCY's GayMaze --- Password Protected Link! BearCYs Adresseside BearCYs Homse-Labyrint --- Passordbeskyttet Peker!
BearCY's HomoSite English Speaking BearCYs HomseNettsted

2003.01.09:     BearCY's HomoSite: Mix of Pantheïstic Enlightenmentwith Gay Pornography.

OnLiner!